Posts

Forum
KT 2 jaar geleden

Hey Bartje Comics, bedankt voor het lid worden van KSART en het interview over de Bartje strips . Eerste keer dat we een stripfiguur hebben mogen interviewen Veel plezier op KSART .

KT 2 jaar geleden

Dank voor het KSART-member worden, Djon Louis Seedorf De tekst voor de duo-tentoonstelling konden we goed gebruiken voor de biografie tekst. Wij kijken uit naar je bijzondere voorstellingen op KSART .

KT 2 jaar geleden

Dank voor het KSART-member worden, Felix Zekveld. De feedback omtrent het registreerproces (met/zonder Javascript) hebben we hopelijk correct kunnen verwerken . We kijken uit naar je veelzijdige creaties op KSART . Create a moment!

KT 2 jaar geleden

Hallo Msyt, bedankt nogmaals voor het "Glanzend verschil"-artikel We hopen dat veel mensen het verschil tussen wetlook, pvc/lak stof en latex nu beter kunnen inschatten. Veel plezier gewenst op KSART .

KT 2 jaar geleden

Hallo mixed media artist Yvonne Kok! Dank voor het aanmaken van een kunstprofiel op KSART. Wellicht kan je ook je creatieve fotobewerkingen uploaden aan je kunstprofiel. Veel creativiteit toegewenst op KSART .

KT 2 jaar geleden

Goedendag Henk, bedankt voor het aanmaken van een KSART-account . Veel plezier gewenst op KSART.nl en groetjes van Wim

KT 2 jaar geleden

Hallo Rian, super dat je een KSART-account aan heb gemaakt! Goed dat we op basis van je tassen webshop een profielfoto en bio tekst konden aanmaken . Leuke promotie video heb je gemaakt! We adviseren ook om je talenten (verder) in te vullen . Veel plezier gewenst op KSART .

KT 2 jaar geleden

Hallo Barld, bedankt voor het lid worden van KSART . De art of programming is ook zeer welkom in ons kunstnetwerk. Interessante blog heb je over programmeren en schoolzaken . Graag zien we ook innovatieve creaties op KSART

KT 2 jaar geleden

Hallo creabea Anne-Marie, bedankt voor het plaatsen van de schattige ijsbeer . Graag helpen we je met het updaten van je bio tekst. Als het zover is kunnen we samen met je nieuwe gebreide creaties uploaden . Veel creativiteit toegewenst op KSART .

KT 2 jaar geleden

Hallo Feroz, bedankt voor het testen van de prille KSART-versie en dat we je momenteel tweemaal mochten interviewen . Tof ook de eerdere aankondigingen van stripbeurzen op het prikbord. Strips/comics zijn zeer zeker ook kunst en wij ontdekken graag nog meer (mede door jouw tips en adviezen) uit deze creatieve wereld .

KT 2 jaar geleden

Hoi Pieter van Atelier Zandvliet , leuk dat we je mogen verwelkomen op KSART . Bedankt voor het plaatsen van de Youtube video Pieter Zandvliet's Art World en dat we het mochten inzetten bij een KSART-blogpost op Medium.com.

KT 2 jaar geleden

Hey René, bedankt voor het lid worden van het KSART netwerk -wellicht mede door kunstenaar Pieter Zandvliet. Leuke Youtube video's heb je al toegevoegd op je kunstprofiel! Hypnotiserende song en artworks in Visie op perfectie en interessant interview met RTV meppel. Het staat je vrij om meerdere video's te plaatsen en om een aantal creaties te uploaden . We waren suprised over de out-of-the-box manier (zoals echte kunstenaars) waarop je jouw skills beschreef . Momenteel werken alleen de meeste kunstvorm-tags, maar KSART wil ook graag op een grote dosis creativiteit kunnen anticiperen. Ideas zijn welkom!

KT 2 jaar geleden

Hey Juanita, hierbij even een comment in je gastenboek . Leuke nieuwe creaties op je profiel! De tekening van burgemeester Aboutaleb is mooi gelijkend. Joehoe en Muziek zijn apart en kleurrijk. Vooral Joehoe is echt bijzonder en kunstzinnig. Tot de volgende creatieve ontmoeting in Studio OMNIVOOR. Wellicht kunnen we weer eens nieuwe tekeningen toevoegen op KSART

KT 2 jaar geleden

KSART team heeft een nieuwe pasfoto en biografie tekst KSART heeft nu ook een promotie video op Youtube en Instagram geplaatst en diverse (flyer) designs zijn gemaakt ter toekomstige distributie .

KT 4 jaar geleden

De footer is vernieuwd, veel overzichtelijker nu Tevens is de voorpagina voorzien van pitches van de belangrijkste functionaliteiten, geïnspireerd door de frontpage van datingsite Badoo