Over kunstnetwerk KSART

kunstnetwerk

KSART - bijzondere kunstvormen netwerk

Space voor multitalenten

KSART is een sociaal kunstnetwerk voor beoefenaars van bijzondere kunstvormen, waar kunstvormen ontdekt en getoond worden.

Bijzondere beoefenaars

KSART is een online kunstplatform voor beoefenaars van 27735+ bijzondere kunstvormen. Voor echte multitalenten dus werkzaam binnen alle kunstdisciplines, van beeldende kunst, dans, theater, videografie tot hypermedia.

Samen met reporter en sponsor zetten wij ons in voor de online groei van het platform. Wij willen een zo’n breed mogelijk netwerk creëren, met als doel bijzondere kunstvormen te laten inspireren en ontdekken.

KSART richt zich momenteel op alle landen waar Nederlands wordt gesproken: Aruba, België, Caribisch Nederland, Curaçao, Nederland en Sint Maarten.

Kunstprofiel en ontdekken

KSART groeit als kunstbeoefenaars hun talenten zichtbaar maken op het platform. Talenten zijn te benoemen in 10+ kunstuitingen, waaronder: Discipline, Stijl, Stroming, Proces, Methode, Techniek, Materiaal, Resultaat, Bedrijf, Functie, Exposure en Onderwerp.

Talenten zichtbaar maken draagt bij aan online ontmoeting en verbinding tussen multitalenten, waardoor bijzondere samenwerkingen ontstaan. KSART streeft naar een open platform waaraan op diverse manieren kan worden bijgedragen.

Steun ons initiatief, wordt ook gratis KSART-member.

KSART is een project van Jeroen van der Steen in samenwerking met Wim van der Steen en Juanita Wesenhagen. Lees hier het verhaal over het initiatief van KSART.

Ontdek gratis nieuwe kunstvormen samen met kunstenaars,
onderzoekers en andere kunstliefhebbers!

NU DEELNEMEN

Maak kennis met ons team

Jeroen

jeroen

Maker KSART

Juanita

juanita

Reporter KSART

Wim

wim

Sponsor KSART