kunstnetwerk

Bronnenlinks

Per bronnenlink volgt uitleg.

Alle kunstvormen op KSART worden verrijkt met bronnenlinks, voor meer achtergrond info over de kunstvormen.

Behance

Resource for artists to display their work and network for creative jobs.

Bibliotheek R'dam

Doorzoek de database van de Bibliotheek Rotterdam: cultuur, activiteiten, theater, studie- en werkplekken, boeken, films, zaalverhuur en meer!

Delpher

Voor het doorzoeken van ruim 1 miljoen Nederlandse boeken, kranten en tijdschriften.

Digitale Sociale Kaart

DiSK staat voor Digitale Sociale Kaart en is de wegwijzer naar werk, wonen, welzijn en zorg in uw gemeente en regio.

Etymologiebank

Het doel van deze website is om alle belangrijke etymologische publicaties van het Nederlands op woordniveau aan te bieden op één centraal punt en in chronologische volgorde: van de recentste publicaties tot de oudste. Zo kunnen geïnteresseerde taalliefhebbers de herkomst van Nederlandse woorden opzoeken op de website.

Google Books

Zoek en bekijk voorbeelden van miljoenen boeken van bibliotheken en uitgevers uit de hele wereld met Google Book Search.

INL

Het INL is het Instituut voor Nederlandse Lexicologie. Het is de plek voor iedereen die iets wil weten over woorden, hun spelling, vorm, betekenis of gebruik door de eeuwen heen.

Instagram

Instagram is a free and simple way to share your life and keep up with other people. Take a picture or video and share it with your friends.

Synoniemen

Synoniemen.net helpt je steevast snel aan het juiste woord. Het biedt naast een online synoniemenwoordenboek ook woordvertalingen en een hoop extra's. Een synoniem is een ander woord voor 'een ander woord voor': woorden noemen we synoniem als ze (ongeveer) hetzelfde betekenen.

Twitter

Twitter is een gratis internetdienst waarmee gebruikers korte berichtjes van maximaal 140 tekens publiceren. Het is een sociaalnetwerksite waarbij mensen op elkaar kunnen reageren en elkaar kunnen volgen.