Initiatief kunstnetwerk KSART

breien

KSART - bijzondere kunstvormen netwerk

Space voor multitalenten

Iedereen over kunst

In 't dagelijks leven heb ik meerdere functie's: kunstenaar, ontwerper en programmeur. Ik ben afgestudeerd media vormgever en technoloog. In mijn vrije tijd ben ik ontwikkelaar en server beheerder voor KSART.nl.

De inspiratie voor KSART begon door de boeken Kunsttechnieken in historisch perspectief en Organiseer je informatie. Het meest fascinerende is de hiƫrarchie van termen en de relatie's onderling. In dit verhaal is een overzichtelijke structuur essentieel. Vandaar dat ik de link zag tussen Kunst en Structuur, waardoor KSART onstond.

Levendige kunstvormen

KSART richt zich voornamelijk op levendige kunstvormen entertainen en bijzonder zijn. Deze kunstvormen worden uitgeoefend door de kunstenaars van deze tijd, denk aan: drone painting, gif-iti en kakhielen.

Voor KSART wil ik een systeem maken waarin kunstliefhebbers een volkstaxonomie van kunstvormen kunnen actualiseren. Het doel met KSART is om voor elke kunstvorm een startpunt te creƫren waar sociale interactie plaatsvindt. Daarnaast wil ik kunstenaars een manier geven waarop ze op een semantische manier hun portfolio's beschikbaar kunnen stellen.

Steun ons initiatief, wordt ook gratis KSART-member.

Jeroen van der Steen, Maker KSART.

Ontdek gratis nieuwe kunstvormen samen met kunstenaars,
onderzoekers en andere kunstliefhebbers!

NU DEELNEMEN