Doneren aan KSART

Typ eens "KSART", maar wel snel en ontdek wat het spaarvarken kan!

Illustratie door Freepik

Donatie mogelijkheden

Betalen via IDEAL

Doneren kan al door een bedrag van minimaal 3 euro veilig over te maken via onze IDEAL betaal app.

Middelen verstrekken

Naast geld is het ook mogelijk om in overleg middelen te verstrekken, als:

  • de aandacht wordt gevestigd op KSART, middels gratis advertentie of publicatie,
  • de werkzaamheden voor KSART gemakkelijker worden gemaakt of
  • onze teamleden worden geïnspireerd om nieuwe artikelen te schrijven, met een beloning door het verstrekken van vrijkaarten voor bijvooorbeeld een tentoonstelling of culturele festiviteit.

Besteding

KSART gebruikt uw financiële donatie voor de bekostiging van: hard- en software, netwerkuitbreiding, reis- en verblijfskosten. Hierdoor kunnen we onze kennis verbreden, kunstactiviteiten bezoeken, interviews op locatie afnemen en creatieve brainstorm sessies houden.

Doneer nu

Doneren aan KSART

KSART kan de hulp van vrijwilligers en financiële middelen goed gebruiken. Als u en nog negen kunstliefhebbers ons een kopje koffie schenken, dan is bijvoorbeeld de serverhuur voor de komende maand betaald. En als er op die koffie ook slagroom mag, dan zijn we in staat om ons werkterrein uit te breiden en kunnen we nieuwe toepassingen realiseren.

We zijn een klein, inspirerend team dat meerdere werkzaamheden uitvoert, zoals: ontwerpen, programmeren, serverbeheren, interviewen, tekstverwerken, leden en partners werven, sociale media bijhouden en we zorgen voor verbetering en vernieuwing van de website. Elke dag zijn we bezig om van KSART het bijzondere kunstvormen netwerk te maken, waar nieuwe kunstvormen ontdekt en toegevoegd kunnen worden.

Doneren aan KSART vraagt een paar minuten van uw tijd. Dit stelt ons in staat om ons netwerk levend en actueel te houden.

Het KSART team wil u alvast hartelijk danken voor uw donatie.