Disclaimer

Wat is KSART.nl?

KSART.nl brengt beoefenaars en liefhebbers van kunst samen. Het is een online-community van kunstliefhebbers van diverse kunstvormen.

Als kunstenaar kan je je kunstvormen, video's, prikbord berichten plaatsen en soortgenoten ontmoeten.

Voor de liefhebbers van kunst zijn er diverse interviews, artikelen te lezen en video's van diverse videoplatforms te bekijken.

Van wie is KSART.nl?

KSART.nl is het werk van initiatiefnemer Jeroen van der Steen. Het project is gestart in 2013 en is ontstaan uit fascinatie voor de kunst.

Lees hier het verhaal over het initiatief van KSART.

Missie

KSART.nl steeft ernaar alle kunsttermen te verzamelen en de data te structureren aan de hand van de definitie van Kunst, zodat gebruikers zoveel mogelijk diverse kunstuitingen kunnen ontdekken.

Hoe kom je aan alle kunstvormen?

Gebruikers kunnen termen voorstellen om aan de totale verzameling toe te voegen. De collectie is begonnen met 500 termen uit eigen inzicht en daarna uitgebreid met termen uit diverse bronnen. KSART.nl maakt onder andere gebruikt van data die informatie bevat uit de Art & Architecture Thesaurus (AAT)®. De Dutch AAT dataset is publiekelijk beschikbaar onder de ODC Attribution License.

Vrijwaring van aansprakelijkheid

Aan de totstandkoming van deze site is de grootst mogelijke aandacht besteed. KSART.nl kan niet instaan, en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid, betrouwbaarheid en compleetheid van informatie gepubliceerd op deze site, noch kan KSART.nl instaan voor de geschiktheid van die informatie voor een bepaald doel.