Bakken, bakken, bakken.. bij KSART krijgt u de "taste of art" te pakken!
Welkom, voordat u kunt inloggen zet uw cookie instelling aan.
Nieuwe kunstvorm gevonden? Voeg nu een nieuwe kunstvorm toe!
Zuivelproduct dat wordt gemaakt van room, smaakstoffen en suiker. Het wordt tijdens het invriezen langzaam geroerd om te voorkomen dat er grote ijskristallen ontstaan, waardoor het glad en halfvast wordt.
Term applied to a wide variety of special-purpose utensils designed to serve ice cream and similar foods, especially those with an oblong spadelike bowl. Often made as part of flatware services, particularly in the 19th century. For utensils with a hemispherical end used to serve ice cream, use "ice-cream scoops."
Spoons distinguished by their bowls, which are either oblong or of conventional shape with a flat base; used to eat ice cream. IPSF.
Machines consisting of a can within a tub used for making ice cream. The cream mixture is poured into the can then frozen and stirred as the can is rotated, either manually or by power, within the ice- and salt-filled tub.
Large knives with a broad blade of varying form used to cut and serve ice cream and similar frozen desserts.
IJslepels eindigend in een halve bolvorm; wordt gebruikt voor het uitscheppen van roomijs en vergelijkbare producten; kan voorzien zijn van een mechanisme dat het ijs losmaakt van de binnenkant van de schep. Voor gebruiksvoorwerpen die een relatief groot plat oppervlak van verschillende vorm hebben en die gebruikt worden om ijs te serveren gebruik: 'roomijs-serveergerei'.
Molds used to form ice cream in various shapes such as fruits, vegetables, and animals.