Ksart Team Lid sinds 2017

KT Ons KSART-team bestaat uit Jeroen (maker), Wim (sponsor) en Juanita (reporter)

1 verstuurd
2 ontvangend
0 ontdekkers

Alleen leden mogen reageren, wordt nu lid.

K. Team 6 jaar geleden

KSART team heeft een nieuwe pasfoto en biografie tekst KSART heeft nu ook een promotie video op Youtube en Instagram geplaatst en diverse (flyer) designs zijn gemaakt ter toekomstige distributie .

K. Team 8 jaar geleden

De footer is vernieuwd, veel overzichtelijker nu Tevens is de voorpagina voorzien van pitches van de belangrijkste functionaliteiten, geïnspireerd door de frontpage van datingsite Badoo

K. Team 8 jaar geleden

Reageren op Media, Video is weer mogelijk Tevens kan je op elkaars profiel krabbelen, als je vrienden bent Vrienden van KSART team kunnen de project-status-updates nog eens terug lezen. Profielen hebben nu ook content counters voor: reactie's, video's en prikkers. Tevens staat op de Home, na inloggen, nu de laatste reactie's met een "time ago" aangeving.

K. Team 8 jaar geleden

Met de data van CBS, Wikipedia en wat hulp van FB vrienden is het Prikbord uitgebreid. Het is nu mogelijk om prikbord berichten toe te voegen met daarbij een gemeente uit het Nederlands koningsrijk en België.

K. Team 8 jaar geleden

Vanwege de kritiek dat KSART zich meer richt op Rotterdam, is de "Over" pagina duidelijker gemaakt, à la twitter. "KSART richt zich op alle landen waar Nederlands wordt gesproken. KSART heeft voor in de toekomst grotere internationale ambities."